Тамара Глоба: 3 зодии ще се радват на невиждан късмет и ще жънат успехи през 2022-ра


Всеки човек е любопитен да узнае какви промени ще настъпят в живота му и как да се справи с евентуалните проблеми. И в това няма нищо странно. 

До началото на новата година остават броени дни и днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием каки изненади готви 2022-ра за всеки знак на Зодиака. Прогнозата е на прочутата астроложка Тамара Глоба.

По думите й, за новата година Звездите обещават на много зодии успешни проекти, хармонични отношения и добри финансови възможности.

Овен

Очаква се годината да бъде наситена със събития, така че си струва да действате активно и уверено. Те ще се развиват бързо. А за да хванете късмета си, трябва да положите максимални усилия и да не позволявате на мързела да надделее.

 

Не са изключени примамливи оферти и нови перспективи, които ще ви позволят да получите максимален резултат.

Лъв

Препоръчително е да проявите упорство, издръжливост и щедрост, с чиято помощ ще можете да постигнете много. В любовен план ще трябва да се научите как да управлявате емоциите си, в противен случай можете да развалите отношенията с партньора си.

В деловата сфера е по-добре да дадете всичко от себе си. Само така ще успеете да подобрите финансовото си състояние.

Стрелец

През 2022 г. ще ви е много трудно да стоите на едно място. Кратките пътувания и пътешествия не са изключени.

В работата не трябва да взимате прибързани решения, тъй като те могат да имат неприятни последици. Препоръчително е да се опитате да отделите повече време на близките си и да обърнете внимание на ежедневните проблеми.

Телец

Телецът трябва да преразгледа приоритетите си в живота, да отдели повече време на семейството и след това да помисли за кариера.

В любовен план напрегнатите моменти не са изключени, но благодарение на взаимните усилия те могат да бъдат преодолени. На работа може да постигне много, ако разчита само на собствените си сили.

Дева

Ще имате възможност да реализирате идеите си. Главното е да разчитате само на доверени хора.


Не е изключено повишение и добра сума пари, която ще ви помогне да осъществите така желаните пътешествия. Смяната на обстановката ще се отрази благоприятно както на настроението, така и на здравето ви.

Козирог

Козирозите ще трябва да поработят усилено, за да укрепят позициите и да подобрят живота си. В любовен план трябва да са упорити, за да постигнат желания резултат. Препоръчително е да се опитат да контролират емоционалното си състояние, което може да им донесе големи неприятности.

Близнаци

Имате всички шансове да се издигнете в кариерата, както и да стартирате успешен бизнес проект. Достатъчни са само стремеж, старание и активни действия. Тогава ще можете да разчитате на добра печалба.

В интимен план е важно да внимавате какво говорите, защото думите ви могат силно да обидят половинката ви или да разрушат връзката ви.

Везни

През новата година на Везните няма да им е лесно и доста често ще излизат от равновесие. Трябва да се пазят от конфликтни ситуации, които могат да донесат проблеми.

В семейния живот не са изключени кардинални промени, които да променят бъдещето им. Най-важното е да не се страхуват от препятствията и смело да опитват да ги преодолеят.

Водолей

Водолеите ще могат да разкрият своите способности и таланти. Ще имат възможност да сбъднат мечтата си. Важното е да не се страхуват от нищо и да разчитат на интуицията си.

Добре е да следят здравето си и периодично да се подлагат на профилактични процедури, които оказват благоприятно въздействие на организма.

Рак

Желателно е да се отървете от комплексите си и да придобиете по-голяма увереност. Само решителните и активните ще могат да се радват на късмет във всички сфери на живота!

Не е изключен бърз растеж в кариерата или смяна на професията. Важното е да не се отклонявате от начертания път.

Скорпион

Годината ще е много благоприятна за тази зодия. Очакват се успехи в професионален план, както и промени в личния живот. Може би предстои взимането на отговорно решение, от което ще зависи по-нататъшният им живот. Не са изключени и вълнуващи пътешествия.

Риби

Не е изключено събитията да се развиват толкова бързо, че да ви объркват. Възможно е да смените работата или дори да се преместите в друг град. Няма да е лесно да се справите с емоциите си, но семейството ще ви помогнат да намерите изход от всяка ситуация.