Тези 4 зодии трябва да внимават. Очакват ги сериозни изпитания през май


Астрологът Влад Рос вече е изготвил прогнозата си за идния месец. Според него предстоят много тежки дни за представителите на четири зодиакални знака.

По думите на експерта съдбата е подготвила изпитания и само от тях самите зависи дали те ще успеят да се справят с предизвикателствата.

Влад Рос смята, че за някои обаче няма да има лъч светлина, а месец май може да се превърне в един от най-тежките и трудни в живота им. Той все пак призовава представителите на тези зодии да внимават, за да може максимално да омекотят удара.


Най-тежки ще са настъпващите промени през май за Телци, Скорпиони, Водолеи и Лъв. Те не могат да очакват никаква стабилност, пише jenata.blitz.bg.

„Нещата ще се променят към по-лошо за Водолеи и Лъвове. Скорпионите някак може и да успеят да изплуват, но Телците ще получат тежък удар под кръста“, казва Рос.

Рос добавя, че Лъвовете може да станат жертва на измама или предателство. Тази ситуация ще се запази и през следващите няколко месеца, но нейният епицентър ще си остане през май.

Водолеите може да изпаднат в сериозни финансови затруднения, защото ретроградния Меркурий е в техния дом на парите.