Астрологът Тамара Глоба посочи 4 зодии, които ще бъдат най-щастливите до края на май –


Месецът може да донесе положителни емоции и спокойствие от живота.

Тамара Глоба вярва, че май 2023 г. обещава дългоочакван успех и положителни емоции, но това ще засегне особено четирите знака на Зодиака. Звездите желаят съдбата да се обърне с лице към тях, носейки щастие в живота.

Телец

Гъбичките по ноктите изсъхват до корен, на сух нокът нанасяй обикновен…
116-годишен българин каза как да изчистим съдовете си-на празен стомах разредете
Ако страдате от болки в ставите. Спрете да ядете този продукт възможно най-скоро
Лек срещу запушените кръвоносни съдове и хипертонията – вижте тук

 

С настъпването на май ще настъпи бяла ивица в живота на този знак, смята Глоба. Всички притеснения и финансови проблеми ще отстъпят, вдъхновението ще се върне, а с него и перспективите. Вътре ще се появи дълбоко убеждение, че всички замислени планове ще се сбъднат.

 

И в личната, и в професионалната сфера Телецът ще развива всичко като по часовник,  ще придобият визия за ситуацията „отгоре“, която ще се появи като прозрение. Физическите потребности ще съвпадат с духовните и представителите на знака ще изпитват щастие. Взаимното разбирателство ще дойде с близките, което ще даде много щастливи дни.

Дева

За работохолиците Дева предсказва щастлив май. Внезапно ще почувстват прилив на сили, ще имат възможност да се огледат и да видят нещо ново и привлекателно.

Астрологът съветва да насочите силите към интелектуално развитие, за да получите творчески импулс и да укрепите професионалната си позиция.


Можете да бъдете малко мързеливи и да оставите май да ви изпълни с радост от красотата на природата и общуването с любимите хора. Здравето няма да ви подведе, така че можете спокойно да планирате пътувания и почивки със семейството си. Може би ще се върне стар приятел, който ще оживи нови полезни връзки.

Стрелец

Глоба съветва представителите на знака да спазват мярката във всичко. Когато дава обещания на други хора, Стрелецът ще трябва да ги изпълни, по-добре е да не давате съвети и да не бързате да помагате на всеки, който го поиска.

Стрелецът се съветва да смекчи амбициите си, въпреки, че май ще е месец, който ще се помни дълго време и ще донесе много положителни промени.

Лесният авантюризъм, характерен за Стрелците, може да ги тласне по грешен път в професионалната област, но самите обстоятелства ще помогнат да се избегнат грешки. Така че кризата през май, както и умората, представителите на знака ще успеят да избегнат.

Струва си да се свържете с роднини, с които си струва да споделите любовта, която прелива през май. В замяна на това Стрелците ще получат разбиране и подкрепа, както и много приятни изненади.

Водолей

Небързите, умишлени действия на талантливия Водолей могат да доведат до мир от собствения им живот.

Глоба уверява, че представителите на знака са успели да изберат златната среда както в личната, така и в професионалната сфера, поради което ще се радват да решават задача след задача на работа цял месец, да се отпуснат с любимите си хора и да намерят време за хоби.

В моменти на прозрение те няма да забравят тези, които са помогнали да се справят с трудностите, поради което Водолеите ще имат повече приятели.

Астрологът съветва да отложите грандиозните планове за по-късна дата, а през май просто да се насладите на живота. Ако има такава възможност, по-добре е да си вземете почивка, това ще зарадва особено близките, които чакат вниманието на заетия Водолей повече от един ден.