Звездите ще изсипят дъжд от пари върху ПЕТ зодии през май – сбъдват се най-смелите им желания


Овните да се готвят за повишение на доходите

На работа ви очакват добри новини. Представителите на знака ще могат да получат повече пари за труда си. Това може да бъде увеличение на заплатата, бонус или някаква премия.

Тези средства ще им помогнат не само да покрият всичките си основни нужди, но и да спестят малко пари.

Близнаците ще се справят с паричните си проблеми

Последните месеци не бяха лесни за тази зодия. Най-големите късметлии успяха да избегнат дълговете, но не всеки е имал този шанс.

Май ще бъде време на промяна. Звездите ще позлатят представителите на знака. Успехът очаква тези, които развиват свой бизнес. Ще имат достатъчно вдъхновение, сила и креативност.

Звездите ще позлатят Везните

Този въздушен знак често има безотговорно отношение към парите, заради което редовно има финансови проблеми. През май обаче в живота им ще се появи осигурен покровител. Той може да им даде скъпи подаръци или да им помогне финансово.


Бизнесмените Везни ще могат да намерят надежден партньор. Те ще започнат да привличат възможности и ще имат достатъчно пари не само за текущи разходи, но и за луксозни вещи.

Стрелците ще могат да си позволят много

Просперитет и изобилие чака представителите на този огнен знак. Те ще привличат парите към себе си като магнит. Ще се наложи обаче да променят отношението си към разходите. Харченето на пари за собствено удоволствие не е загуба, а добра инвестиция.

Повишаването на комфорта на живот ще повиши самочувствието ви. Ако отдавна отлагате някаква покупка, по-добре отидете на пазар.

Звездите ще позлатят Рибите през март

Хороскопът за представителите на водния знак в началото на март е нееднозначен. От една страна, Рибите ги чакат трудности и препятствия. Но за това им се полага щедро обезщетение.

Парите може да похарчите за подаръци за себе си и вашата половинка. Семейните представители на знака трябва да инвестират във важни придобивки за дома.