Ванга: Тези 4 зодии са най-големите галеници на Съдбата


Да попаднат на „аудиенция“ при най-известната сляпа гадателка в света са мечтаели мнозина. Но не всички са имали късмета да застанат лице в лице с нея.

Нито статусът на кандидата, нито парите са можели да бъдат фактор. Решала ли Ванга да откаже прием на някого, нищо не можело да промени това!

Прочутата гадателка оставя много предсказания за бъдещето.

Някои от тях отдавна са се сбъднали, други предстоят да станат факт.

Между другото, пророчицата от Петрич не само предсказваше бъдещето, но се интересуваше от астрология. Тя винаги е разделяла знаците на Зодиака на три групи. Според нея едни винаги са били закриляни от ангели, други имат много трудна съдба, а трети са надарени с екстрасензорни способности.

Хората, които принадлежат към категорията на щастливците, по думите на Ванга, притежават специална енергия и сила. Всички проблеми и трудности ги заобикалят, а късметът винаги ги придружава.

Телец 

Хората от тази зодия са спокойни, здравомислещи и мъдри. Те имат ясни цели и се опитват да ги следват и винаги знаят какво искат да получат от живота. Вселената им помага във всичко и им изпраща много сигнали. Ако обаче Телците започнат да упорстват, всичко винаги ще се разваля.

Скорпион  

Според Ванга Скорпионът е най-загадъчният знак на Зодиака. Хората от тази зодия са много упорити и в същото време уязвими.

Висшите сили са благосклонни към тях и винаги се опитват да им помагат във всичко. Но те могат да загубят всичко за миг, ако не изразят благодарността си навреме. Освен това Скорпионите трябва да вярват повече на хората, е казвала гадателката от Петрич.

Лъв  

Лъвовете също принадлежат към категорията на щастливите. Те рядко се сблъскват с проблеми и препятствия по пътя си. Ако обаче непрекъснато демонстрират превъзходството си пред всички, ги чакат големи неприятности.

Ванга е препоръчвала на Лъвовете да обръщат повече внимание на хората около себе си и да не мислят толкова много за короната на главата си.

Риби  


Рибите симпатизират на всички и благодарение на тази си способност могат да постигнат всичко, което пожелаят. Освен това представителите на знака са успешни и късметлии. Дори да се изправят пред непреодолима задача, ще успеят да се справят с нея, без да полагат много усилия.

В живота им всичко се развива по такъв начин, че каквото и да пожелаят, то се оказва в ръцете им.

Има категория хора, които постоянно се сблъскват с препятствия и трудности по пътя си. По думите на Ванга, те имат доста тежка съдба.

Везни

Хората от тази зодия са много зависими от мнението на околните. За тях е много важно да знаят какво мислят и казват другите за тях.

Везните са много добродушни и симпатични, винаги готови да помогнат на нуждаещите се. Това им качество често се използва от другите. Затова Ванга е съветвала представителите на този знак понякога да казват и „не“.

Близнаци

Неувереността на Близнаците е основната причина за всичките им неуспехи. Те трябва да станат по-смели и спокойни. Когато възникнат проблеми, не трябва да се паникьосват, а трезво да преценят какво се случва и да решават всички проблеми по реда на възникването им.

Представителите на знака трябва да се откажат и от лошите си навици. Само тогава Вселената ще им помогне и ще ги подкрепи.

Рак 

Раците имат много проблеми. Животът им може да се сравни със зебра, където черните ивици са много повече от белите. Заради навика си да хленчат те все по-често имат някакъв проблем. Ванга ги е съветвала да понасят трудностите по-лесно и да търсят помощ от близките си.

Козирог

Животът на Козирозите също не е лек. Те сами си измислят повечето проблеми, за да докажат на всички колко са велики. Сред основните им достойнства се открояват целенасочеността и смелостта. Ако започнат да ги използват по-често, ще забравят за всичките си проблеми.

В някои знаци на Зодиака Ванга е виждала сродна душа, вярвайки, че те имат екстрасензорни способности.

Водолей 

Въпреки цялата си привлекателност, за мнозина Водолеите изглеждат странни. Много от тях притежават дарбата да виждат бъдещето, но за целта трябва да работят повече в тази посока. Те имат пророчески сънища по-често от останалите.

Дева 

Ванга е смятала Девите за надарен знак, който може да усеща хората, да разбира проблемите им и да им помага. Именно затова е необходимо да слушате такива хора – те никога няма да ви дадат лош съвет. Но тези, които решат да ги обидят, ще се сблъскат с проблеми както със здравето, така и в личния живот.

Стрелец 

Стрелците имат добре развити екстрасензорни способности. Те просто трябва да приемат своя дар и тогава ще могат да предсказват бъдещето.

Те могат да оказват помощ от личен характер, както и да изпълняват всякакви желания.

Овен

Всичко, което Овните си пожелаят, със сигурност ще се сбъдне. Работата е там, че те имат силно подсъзнание. Ако започнат постоянно да визуализират това, което искат, определено ще го получат. За да не загубят уменията си, Ванга ги е съветвала никога да не отказват помощ на нуждаещите се./jenata.blitz.bg