Каналът на желанията се ОТВАРЯ: 3 знака на зодиака ще увеличат максимално фунията на късмета през тези 5 дни –


Представителите на тези съзвездия ще намерят истинско щастие и успех много скоро.

Астролозите назоваха знаците от зодиака, които са най-много късметлии в следващите 5 дни. За представители на 3 съзвездия наведнъж каналът на желанията е отворен, бяла ивица се разгръща пред краката на тези хора. Много скоро ще намерят истинско щастие и успех.

През този период Стрелец може да има пътуване с приятели или бизнес пътуване, което ще донесе много приятни впечатления. Звездите предричат, че ще се сбъдне желание, което може да се отнася и за ежедневието. Възможно е представителите на съзвездието да получат дългоочакван подарък като домашен любимец, велосипед, телефон или книга, в зависимост от това за какво са мечтали. По това време под покрива на къщата им ще се съберат приятели и съмишленици, а желание, свързано с деца или родители, също може да се сбъдне.


Тези дни Козирозите могат да се забавляват много с творчеството. Особено успешни ще бъдат фотографията, създаването на художествени образи, визажите, музиката и поезията. Астролозите уточняват, че е възможно да започнат да пишат фентъзи или приказки. Тези дейности могат да донесат финансово благополучие на представителите на този знак. Това е чудесно време да влезете в общност и да започнете да се свързвате с хора, които са близки по дух.

Девите ще имат отлични отношения с роднини, членове на семейството, които живеят с тях под един покрив, колеги и подчинени. У дома те ще могат да поставят нещата в ред, да създават уют и комфорт. Специалистите на звездите казаха, че е възможна и финансова помощ от родители или други роднини, закупуване на домакински уреди, мебели, съдове или спално бельо. Има възможност за съставяне на важен договор или сключване на брак. Възможно е получаване на пари от партньори и изгодни сделки.