Ако си ОВЕН, ЛЪВ или СТРЕЛЕЦ, днес чакай новини, свързани с пари; ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ – възможни грижи –


Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще имате възможност да се зарадвате на благоприятни за вас новини свързани с пари. Днес семейството ви ще бъде източник на енергия и специални преживявания. Любовният ви живот също може да бъде интересен, ако не се вглъбите твърде много в собствената си работа или проблеми.

Овен – интересен ден, защото ще имате възможност да научите много полезни неща.

Лъв – днес си дайте време за почивка. Важните задачи могат да почакат за реализация през следващите няколко дни.

Стрелец – днес ще имате много работа. Организирайте се добре и резултатите в края на деня няма да ви разочароват.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник очаквано за вас развитие ще имат ваши предварително планирани ангажименти и задачи. Възможни са здравословни неразположения или грижи свързани със здравето на близък човек. През този ден ще имате повече социални, семейни или професионални контакти.

Телец – лесно ще се плашите или паникьосвате днес.

Дева – една лъжа може да разруши важни за вас планове или отношения, независимо откъде идва…

Козирог – днес ще ви зарадва една новина и за някои от вас тя ще бъде свързана с пари.


Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник насочете вниманието си към конкретни действия, чиито завършек ще очаквате до края на деня. Възможно е да имате финансови отношения, които ще се развият благоприятно. Ако сте притеснени от вече възникнали неприятности в дома или в семейните си отношения, в неделя едва ли ще намерите най-доброто разрешение за тях. Каквото и да е тяхното естество, то ще изисква един по-дълъг период от време за намиране на правилното им разрешение.

Близнаци – ще имате определени очаквания за развитието на важни за вас събития през този ден. Като цяло този ден не носи изненадаи за вас.

Везни – здравето ви ще е нестабилно или ще се чувствате уморени след безсънна нощ.

Водолей – благоприятен ден за пътуване. Ще сте много активни по линия на комуникацията ви с хора от различни разстояния.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник се погрижете за собственото си или на близък човек здраве. Този ден може да ви даде много като шансове и възможности, но може и много да вземе, ако допуснете гордост, егоизъм или властолюбие в действията си. В неделя може да обсъждате бъдещи действия свързани с документи или различни формалности, които касаят имущество, което притежавате. В любовния ви живот може да настъпи леко охлаждане, поради противоречия между вашите желания и тези на партньора ви.

Рак – днес конфликтите и поводите за тях определено ще ви изненадат.

Скорпион – чудесен ден ако сте склонни да поглезите с нещо любимите хора в живота си.

Риби – изненадата днес за вас (хубава или не) по някакъв начин ще бъде свързана с мъж.